Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Guerau X. Casol

EscRIPTOR

  • 0
    Mecenes

Presentació

Arribat a aquest punt et preguntaràs per quina raó finançar el meu projecte personal i professional com a escriptor. Així que el millor és que et faci quatre pinzellades de la meva biografia en el camp de les lletres.

Soc de Farners de la Selva i fill de Barcelona, actualment compagino l'escriptura literària amb projectes personals de recerca històrica lligats a la bibliofília.

La meva literatura apel·la al carrer i descriu la realitat de manera punyent, sense gaire més embuts que la meva pròpia capacitat. M'he centrat sobretot en la temàtica social i el gènere de la novel·la negra però també m'agrada la ciència ficció i no em tanco portes a cap estil. Precisament m'agrada provar i cercar nous formats per tal de no limitar la nostra literatura. En els meus texts prioritzo el català més genuí, espontani i fresc, així com les temàtiques més alternatives, sinistres i macabres però també amb espai per la bondat i la joia de viure.

He escrit dos llibres, Incívica Barcelona (2014) i Magna Catalonia (2016), a més tinc publicat un conjunt de quatre relats de Ciència Ficció només en format e-book anomenat EXTRIM: Nova frontera (2015) i un relat extra d'Incívica Barcelona titulat Rates de ciutat (2020).

Durant quatre edicions he participat de la Lliga de MicroRelataires Catalans, desafortunadament sense gaire èxit. Tot és provar i persistir al final un acaba assolint allò que vol si hi posa tot el seu esforç. També he publicat desenes de micro-relats a la xarxa social Twitter, i vaig participar molt de temps al web de l'Associació de Relataires en Català.

He participat amb una presentació a la Fira Literal l'any 2016, i a desenes de fires de tot Catalunya, així com xerrades i altres saraus. Sempre vull sentir que dieu els lectors, quines són les teves inquietuds i els teus gustos. Pots llegir-me en les entrevistes que m'han fet o als enllaços de xarxes socials a l'apartat info.

Amb aquestes dades crec que en tens prou per fer-te una idea del meu bagatge com a escriptor i què et puc oferir a canvi d'una petita aportació econòmica, desitjo que t'animis a ajudar-me a finançar el meu treball i la meva obra escrita. 

Gaudeix de la lectura, t'espero!

Publicacions

Ho sentim, però no hem pogut carregar els resultats.