Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Guerau X. Casol

EscRIPTOR

  • 0
    Subscribers

Introduction

Arribat a aquest punt et preguntaràs per quina raó finançar el meu projecte personal i professional com a escriptor. Així que el millor és que et faci quatre pinzellades de la meva biografia en el camp de les lletres.

Soc de Farners de la Selva i fill de Barcelona, actualment compagino l'escriptura literària amb projectes personals de recerca històrica lligats a la bibliofília.

La meva literatura apel·la al carrer i descriu la realitat de manera punyent, sense gaire més embuts que la meva pròpia capacitat. M'he centrat sobretot en la temàtica social i el gènere de la novel·la negra però també m'agrada la ciència ficció i no em tanco portes a cap estil. Precisament m'agrada provar i cercar nous formats per tal de no limitar la nostra literatura. En els meus texts prioritzo el català més genuí, espontani i fresc, així com les temàtiques més alternatives, sinistres i macabres però també amb espai per la bondat i la joia de viure.

He escrit dos llibres, Incívica Barcelona (2014) i Magna Catalonia (2016), a més tinc publicat un conjunt de quatre relats de Ciència Ficció només en format e-book anomenat EXTRIM: Nova frontera (2015) i un relat extra d'Incívica Barcelona titulat Rates de ciutat (2020).

Durant quatre edicions he participat de la Lliga de MicroRelataires Catalans, desafortunadament sense gaire èxit. Tot és provar i persistir al final un acaba assolint allò que vol si hi posa tot el seu esforç. També he publicat desenes de micro-relats a la xarxa social Twitter, i vaig participar molt de temps al web de l'Associació de Relataires en Català.

He participat amb una presentació a la Fira Literal l'any 2016, i a desenes de fires de tot Catalunya, així com xerrades i altres saraus. Sempre vull sentir que dieu els lectors, quines són les teves inquietuds i els teus gustos. Pots llegir-me en les entrevistes que m'han fet o als enllaços de xarxes socials a l'apartat info.

Amb aquestes dades crec que en tens prou per fer-te una idea del meu bagatge com a escriptor i què et puc oferir a canvi d'una petita aportació econòmica, desitjo que t'animis a ajudar-me a finançar el meu treball i la meva obra escrita. 

Gaudeix de la lectura, t'espero!

Connections

Guerau X. Casol is supported by:

Posts

Sorry, we couldn't load the results.